V RUDÉ .. S KVĚTY GLIXIE




Úchvatný náhrdelník s pravými květy glixie (Comanthera elegans). Neobyčejný šperk, od kterého nebudete moci oči odtrhnout.

Tento fešák má DOPRAVU ZDARMA 


Popis:

Elegantní, nevšední, okouzlující - náhrdelník s pravými květy glixie v krásné červené barvě. Půvaby přírody zachycené ve šperku, který si zamilujete. Rozkveťte!

Přejete si němu i další radůstku? Náušnice visací nebo pecičky anebo třeba prstýnek?

❉  Květinové půvabnosti pro vás vyrábím ve své dílně ve středních Čechách. Pečlivá ruční práce a hravá rozvernost přírody jsou zárukou, že je každý kus zcela jedinečný.

❉  Složení: květinky, šperkařská epoxidová pryskyřice, ocel. Spousta něhy a trocha hýčkání. 

❉  Řetízek je hadinka, délka 51 cm, je součástí balení. Na přání mohu řetízek zdarma vyměnit za kratší v délce 45 cm, skvěle vypadá i na dlouhém kuličkovém řetízku v délce kolem 70 cm. Jak to květinkám sluší na kuličkovém můžete vidět na poslední fotce. Pokud si úpravu přejete, napište mi své přání do poznámky k objednávce.

❉  Průměr koule: 25 mm. Velikost můžete vidět na poslední fotografii. Kulička je velká jako ta větší.

❉  Případné drobné nedokonalosti jako malé vzduchové bublinky, jemné nuance v barvách či velikostech a tvarech rostlin jsou součástí jedinečné charakteristiky těchto šperků. Vezměte prosím na vědomí, že uvedené fotografie jsou vzorové a zaslaný šperk se může v maličkostech lišit. Příroda si potrpí na originály 

❉  Šperky dodávám v dárkové krabičce, takže můžete rovnou někomu udělat radost.